Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Bönebok

Skriv i böneboken

Du är välkommen att skriva i böneboken här. Passa då också på att instämma i någon av bönerna som en förbönstjänst för någon annan.

Dela

Du är välkommen att skriva i böneboken här. Passa då också på att instämma i någon av bönerna som en förbönstjänst för någon annan.

När du skriver ner din bön eller ditt böneämne, visa hänsyn till personer eller situationer du kanske nämner. Upplever du att något som skrivits här är opassande får du gärna meddela cyberpastorn (se formuläret här intill)!

Följande behöver åtgärdas:
Din bön

 

De senaste bönerna

Mitt hjärtas tysta bön sänder jag Dig...

sön 12 aug 08:31

Käre Jesus kristus hjälp mig att bli frisk från min epilepsi snälla Jesus det är inget liv ja har nu snälla kristus

sön 5 aug

Tack, Jesus för att Du var med oss på vår underbara semesterresa och beskyddade oss från alla faror.

fre 3 aug

Älskar Gud och hans enfödda son Jesus Kristus. Amen Sandra

mån 30 jul

Gud, jag vill överleva och bli helt frisk. Jag är ännu inte klar med jordelivet. Hjälp mig. Så som bara du kan....

mån 30 jul

"HERREN SKA STRIDA FÖR MIG OCH JAG SKA VARA STILLA". Jag ber att osanningen som sprids om mig ska upphöra i Jesu namn. Amen

ons 25 jul

Gode Gud, jag ber dig hjälpa mig idag så det går bra på mötet. Ber att du är med mig och att allt kommer ordna sig. Amen Sandra

tor 19 jul

Tack, Herre Jesus Kristus för många bönesvar som jag har fått. Nu ber jag för vår resa, som ligger framför oss. Jag ber om Ditt beskydd. I Jesu namn, amen. Tack, för att Du hört min bön.

tor 12 jul

En bebis (3 månader) som fick kramp, nu ligger han på karolinska sjukhuset nedsovd.

fre 1 jun

Min fru är gravid och det är en riskabelt graviditet men bodde hon och jag vet att Gud vet det bästa för oss!! Tack era bön! Deivys och Lizeth Örnsköldsvik!

sön 6 maj

Tack Gud før att jag vet att du hør min bøn. Gud var med meg på Tisdag. Håll Dina armar runt meg... Ge meg styrka att orka. Amen

lör 5 maj

Tack Gud. Fick den hjälpen jag behövde. Nu orkar jag.

mån 30 apr

Låt mig slippa smärtorna.

lör 28 apr

Gode Gud och Jesus Kristus Hjälp mig i kväll att få vinna pengar. Amen

lör 21 apr

Gud, tala om för mig hur jag ska orka.

sön 1 apr

Tack vår Far i himlen för att vi kan komma till Dig o be presic när som helst. Att linjen är aldrig upptagen o Du lyssnar när vi pratar med dig. Jag vill tacka för Sabbaten för att Du ger oss möjlighet att ladda om våra batteri o påminnas om att Du är alltid nära oss. Vill lägga i dina händer min kära moster som har det lite kämpigt med sin familj. Gud jag vet att Du kommer att hålla allt under kontroll o ta hand om denna familj på bästa sättet o lösa allt detta. Tack Gud för att Du vill höra min bön o hjälpa oss. I Jesu Namn. Amen.

lör 31 mar

Käre Gud! Jag ber dig om hjälp, jag ropar på hjälp. Hjälp mig med min ångest och oro som bara blir värre. Hjälp mig i min livssituation som bara blir mer kaotisk i min ångest. Jag ber dig i Jesu Kristi namn.

ons 7 mar

Jag vill att min epilepsi ska försvinna

sön 4 mar

Jag vill att min epilepsi ska försvinna det är akut

sön 4 mar

Herre du ser mitt hjärtassår som människor skapat i mig som aldrig få bli frisk. Herre min Gud jag plågas enda sedan från 2006, jag vet inte ens vad jag anklagas för. Du vet min Gud hur mycket jag lider av det, jag insåg att jag inte har makt över det och låtit dig gripa in i det, när ska du göra det Herre min Gud? Riktet sprids istället från by till stad, från stad till land nu till länder... Herre hela mitt hjärtassår ber dig också ingen mer ska riva i mitt sår igen. Hjälp mig också att förlåt helt igen. Jag tackar dig min Gud för att du var med mig och gav mig din styrka att behärska mig då jag uttsattes för allt de gjorde mot mig. Jag tackar dig Herre för du inte håller med osannig och att du förändrar allt till något gott! I Jesu namn AMEN

fre 16 feb

Tack för denna dag.

mån 12 feb

Gode Gud, låt mig få bli frisk. I Jesu namn, amen.

tor 1 feb

Är så oerhört tacksam att jag funnit Adventistkyrkans Gudstjänster. Är ofta inne på deras predikningar via internet. Jag gillar mycket deras sätt att på alla plan vårda hälsan, ja till kropp och själ, och ande. Är glad över att ha mött pastorsparet Kenth och Annele Stolpe.. Känner mig hemma där även om jag varit med där endast 1/2 år. Gud Välsigne alla !

mån 8 jan

Herre jag behöver din hjälp just precis nu och de närmaste dagarna. Led mig till pålitliga personer som kan hjälpa när jag inte klarar det själv

fre 5 jan

Gud tack för ett nytt år. Låt oss uppleva glädje och gemenskap i vår familj. Amen.

mån 1 jan