Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Dela

Ungefär en gång i veckan skickar vi ut ett nyhetsbrev till medlemmar och intresserade med aktuell information inför helgen eller närmaste veckan. Du kan alltid välja att avsluta prenumerationen genom att klicka på länken längst ner i nyhetsbrevet du får. Är du medlem kommer din e-postadress som anges här också att läggas in i medlemsregistret.

När du registrerar dig här kommer du att få ett e-postmeddelande till den e-postadress som du angett där du ombeds att bekräfta din beställning genom att trycka på en länk. Först därefter kommer du att finnas med på prenumerationslistan. Om du inte ser att du fått ett meddelande om bekräftelse eller inte ser nyhetsbrevet kan det bero på att det hamnat i din skräpmail eller liknande. Om du ändå inte hittar, sök i din e-post efter avsändaradressen "adventnytt@adventist.se" eller "getanewsletter".

 

Genom att klicka godkänner du att GetANewsletter (som levererar tjänsten vi använder för att få ut nyhetsbrevet) får del av personuppgifterna du angett här. Du kan läsa GetANewsletters integritetspolicy här och Adventistsamfundets integritetspolicy här.