Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Inrikes

Film och onlinekurs: Kampen mellan gott och ont
Dela

Film och onlinekurs: Kampen mellan gott och ont

Den 5 april kl 19.00 är det premiär!

The Great Controversy: Kampen mellan gott och ont (55 min)

Följ Naomi på hennes resa när hon upptäcker hur kampen mellan gott och ont påverkar hennes vardag. Få svar på den stora frågan: Om Gud är god, varför finns det så mycket ondska och lidande? Filmen "The Great Controversy" är tänkt att väcka eftertanke och inspirera till att lita på Gud! Filmen visar på en röd tråd i Bibeln som hjälper oss att förstå Guds karaktär och kärlek i den kosmiska kampen mellan Gud och Satan.

Adventistsamfundet har kombinerat filmsläppet med en kampanj på sociala medier för att se hur den blir mottagen och skapa kontakt med dem som visar intresse. Filmen kan ses i kombination med ett interaktivt bibelstudium i sju delar. En grupp pastorer och medarbetare i medieavdelningen har planerat och följer upp denna kampanj på sociala medier.

Denna film har producerats av HopeChannel Rumäninen. Den har översatts och textats till flera språk. En del bilder kan vara starka för känsliga personer och rekommenderas inte för barn under 13 år.

Filmen kan ses textad till svenska från kl 19.00 den 5 april:

 

Onlinekurs

Målet för hela kampanjen är att få intresserade att läsa en onlinekurs om Guds seger över ondskan:

Du hittar mer information om projektet så som det kommer att utvecka sig – först på sociala medier under april, sedan även med evangelisationsmaterial ge till kontakter i maj – här!

Följ med på en spännande resa!


Adventistsamfundets medieavdelning