Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Utrikes

Vill du uppträda på generalförsamlingen?
Dela

Vill du uppträda på generalförsamlingen?

Du som är musiker eller sångare har nu möjlighet att ansöka om att få medverka under generalkonferensens generalförsamling i juli 2025.

Musik är ett av våra mest uppskattade uttryck för tillbedjan och en höjdpunkt under varje generalförsamling. Med sin rikedom, skönhet och variation av musik från alla kulturer är musiken under detta tillfälle då adventister samlas från alla jordens hörn en smak av himlen på jorden!

Den 3-12 juli 2025 hålls Adventistsamfundets internationella generalförsamling i America’s Center Convention Complex i St Louis, Missouri, USA.

Ansökningsmöjligheten är nu öppen för alla adventistmusiker i den transeuropeiska regionen som vill dela med sig av sina talanger under generalförsamlingens möten. Om du är en adventistmusiker eller känner någon som skulle vara intresserad, vänligen dela denna information med dem:

För att ansöka, vänligen besök följande länk: https://www.gcsession.org/2025-music/

Vänligen notera följande:

  • När du fyller i ansökan går det inte att spara en delvis ifylld ansökan, du behöver alltså tillgång till alla uppgifter som krävs i samband med att du planerar att slutföra din ansökan.
  • Följ de instruktioner som finns här och guidelines för musikframträdanden här. Om du har frågor vänder du dig till divisionens musikkoordinator.
  • Ett rekommendationsbrev från din församlingspastor eller samfundsledare krävs.
  • En demo (MP3 eller video) måste skickas in för att komplettera din ansökan.
  • Musikerna ansvarar för alla kostnader i samband med deltagandet i generalförsamlingen, inklusive flygbiljetter, boende och mat.
  • Sista ansökningsdag är den 31 mars 2024.
  • Efter att du har registrerat din ansökan får du besked från GC om du har valts ut. Vänta med att göra eventuella resplaner tills du har fått denna bekräftelse. Om du undrar över var du ligger i ansökningsprocessen, kontaktar du divisionens musikkoordinator.

Rainer Refsbäck missionssekreterare