Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Nyheter

Uppdatering om ADRA:s insats i Turkiet och Syrien
Dela

Uppdatering om ADRA:s insats i Turkiet och Syrien

Efter de förödande jordbävningarna som drabbade södra Turkiet och norra Syrien och tagit över 50 000 människors liv hittills, fortsätter arbetet med att hjälpa överlevande i ett konfliktfyllt område.

ADRA Sverige fortsätter insamlingen för de jordbävningsdrabbade tillsammans med sina partners i ADRA Syrien och ADRA International och adventistförsamlingarna i Turkiet.

Här är Adventistsamfundets internationella nyhetskanal ANN om hur hjälpinsatsen fortsätter:

 

ADRA Sveriges direktor Siri Bjerkan Karlsson berättar i Göteborgs Radio Adventkyrkan om insatserna som ADRA Sverige är engagerade i här:

ADRA fortsätter sina insatser i Syrien, Turkiet och Ukraina
Cirka tio dagar efter jordbävningskatastrofen i Syrien och Turkiet står det klart att minst 50 000 människor har omkommit och människors utsatthet är enorm. I den här intervjun med Siri Bjerkan Karlsson får vi en kort inblick i ADRAS verksamhet med räddningsinsatser i de jordbävningsdrabbade länderna. Samtidigt arbetar ADRA oförtrutet vidare i det krigshärjade Ukraina på olika sätt. Du kan sända en gåva till Katastroffonden eller märk gåvan med Turkiet, Syrien eller Ukraina. Swish: 123 900 7212 Pg: 90 07 21-2 Bg: 900-72 12

 

En tidigare intervju med Siri Bjerkan Karlsson:

ADRA Sverige om jordbävningen i Turkiet och Syrien, februari 2023
Intervju med Siri Bjerkan Karlsson, direktor för ADRA Sverige. Ur program från Radio Adventkyrkan, Göteborg.

Fortsatt stöd behövs

Fortsätt att stödja ADRA Sveriges arbete genom att sända en gåva till Katastroffonden eller märk gåvan med Turkiet, Syrien eller Ukraina. Swish: 123 900 7212 Pg: 90 07 21-2 Bg: 900-72 12