Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Riksarrangemang

Dela

Träff för radioarbetare

Alla som sysslar med radio i församlingarna är välkomna till en radioträff i Göteborgs Adventkyrka! Du kanske håller på med podradio, vill veta mer om hur man intervjuar? Då är denna träff också för dig! Flera mycket duktiga inom området är inbjudna!

27 apr 2012 - 1 maj 2012

Se preliminärt schemat nedan för programmet!

Under dessa dagar kan man fördjupa sig i flera radiorelaterade ämnen, men som också kan vara nyttigt för den som vill lära sig intervjua, skriva manus, sända podradio, sköta ljudet och spela in gudstjänsten, o.s.v.

Bibelstudiet börjar kl. 10.30 i Göteborgs Adventkyrka!

Följande talare är inbjudna:

Greg Scott är biträdande ledare för Adventist World Radio (AWR) som han arbetat med under 25 års tid. Han är ansvarig för att ha koll på utvecklingen av nya stationer och nya sändningsspråk.

Ray Allen är AWR:s utbildningsledare som reser världen runt för att utbilda programproducenter och arbetar även som AWR direktor för den afrikanska regionen. Under 20 år höll han i radiokurser vid Newbold College. Har arbetat för AWR i 19 år.

Daryl Gungadoo är AWR:s resurstekniker och ansvarar för att underhållerhålla AWR:s globala distributionsnätverk. Han ser till att AWR använder den senaste och bästa tekniken för sitt arbete. Har arbetat för AWR i 16 år.

Yves Senty är senaste tillskottet i AWR Europas regionteam sedan 9 år och är nu direktor för hela regionen. Han ansvarar för att samla in och schemalägga raiodprogrammen från Europa och hjälper till med utbildning. Han har arbetat som radiostationschef i Annecy, Frankrike under 20 år och hjälper ibland till med franskspråkiga program.

Anmälan till:

Anne-Maj Sandstöm
E-post: solstollen@yahoo.se
Tel: 070-337 00 83