Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Lokalarrangemang

Dela

Påskläger i Slussfors

23-29 mars är alla snölängtande välkomna till Slussfors för andliga och fysiska äventyr.

23 mar 2016 - 29 mar 2016

Lägret börjar på onsdag kväll den 23/3 med kvällsmat och slutar på tisdag morgon den 29/3 med frukost och andakt

Veckans gästtalare kommer vara Knut Gille. Temat på mötena är "Levande tro?!?" Kan man tro på Gud 2016? Vad kan en tro erbjuda mig? Det vill ni inte missa!

Anmälan görs via ett formulär som du hittar en länk till längst ner på denna sida. Anmälan fullbordas genom att betala in lägeravgiften (observera att det blir dyrare om du anmäler dig och betalar efter den första mars, de enda undantag vi gör för detta är för de som bor i ett annat land och därför har svårt att betala i förväg, dessa kan betala med kort på plats utan prisökning så länge de gjort anmälan i tid)

Inbetalningen ska göras på bankgiro 629-6016 och märkas med ”Påsk” + ”två bokstäver ur ditt förnamn” + ”två bokstäver ur ditt efternamn”. Heter man till exempel Karl Johansson så skriver man i meddelandefältet ”PåskKaJo”. Glöm inte att lägga på kostnaden för hyra av skidor och pjäxor om du markerat att du vill hyra.

I år har vi en helt ny rabatt för de som kommer till lägret för första gången och även för dig som bjuder med en första-gången-deltagare. Ni får båda 400 kr rabatt.


Mer information om Påsklägret, vanliga frågor, packlista m.m. kan du hitta här 

Har du frågor vänd dig gärna till vår facebookgrupp.

Anmälan görs via denna länk