Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Lokalarrangemang

Panelsamtal med Team Väst
Dela

Panelsamtal med Team Väst

Brännande frågor kring Bibelns perspektiv på tiden vi lever i.

28 maj 2020 - 28 maj 2020

Vad har den goda boken att säga om Corona, sista tiden och om att vara beredd?

Tre torsdagar:
21 och 28 maj samt 4 juni kl. 20.00-21.00

Detta är den andra av en tredelad webinar-serie. Den första delen hittar du här: https://adventistplay.se/panelsamtal-med-team-vast-20385-3/play

Zoom online:
Koppla in dig via länken https://us02web.zoom.us/j/7449965393 och lyssna och se panelen.

Då du klickar på länken öppnas en ny flik och du tas till Zoom. Om inte mötet går igång av sig själv kan klicka texten "join from browser". Då kan du skriva in ditt namn, bocka för att du inte är en robot och sedan trycka "Join" för att gå med i mötet. Klicka den blåa knappen att du använder datorns ljud. Längst ner till vänster kan du trycka att du aktiverar din kamera. Du kan inte delta med din mikrofon men du kan skriva frågor och synpunkter i chatten (klicka pratbubblan längst ner på skärmen). Välkommen att delta!

Medverkane och arrangör:
Team Västs anställda David Cederström, Georg Filippou, Hans Gille och Tina Laketa Thomsen

Frågor:
Har du frågor till panelen så finns möjlighet att under sändningen skriva in en fråga till moderatorn som håller i samtalet. Kan vi, så tar vi med någon av de frågor som sänds in. (Systemet är upplagt så att mikrofonen automatiskt är avslagen för den som kopplar in sig och man har därför inte möjlighet att ställa sin fråga direkt till panelen.)

Vill du i förväg sända in frågor till kommande torsdag så mejla till teamvast@adventist.se så kan moderatorn välja ut några frågor att ställa till panelen.