Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Riksarrangemang

Global Youth Day INSTÄLLD
Dela

Global Youth Day INSTÄLLD

Inställt för att genomföras lite senare i vår! Se info nedan. Tillsammans med ca 8 miljoner andra ungdomar går vi ut och tar predikan till de utanför kyrkbyggnaden.

21 mar 2020

På grund av den förhöjda risknivån för coronasmitta i Sverige, och att utvecklingen av smittspridningen är lite osäker just nu, har ungdomsavdelningen beslutat att skjuta upp GYD till senare i vår när läget har stabiliserats. Vi återkommer med nytt datum senare. Vi tänker på din och andras hälsa och säkerhet. Även om ungdomar inte riskerar att bli svårt sjuka, vill vi inte bidra till att öka smittspridningen eller skapa osäkerhet kring våra aktiviteter. Vårt syfte är ju att sprida kärlek, men under omständigheterna kan det kanske uppfattas fel eller skapa oro hos dem vi vill nå. 

 

I år kommer vi att vara både i Malmö och Stockholm. Välj den stad du kan vara på. 

I Malmö kommer vi att göra presentpåsar som vi delar ut till de hemlösa på stan. Vi samlas i Malmö Adventkyrka kl 10.00 för andakt och lovsång, sedan gör vi iordning presentpåsar och får i oss en god lunch innan vi går ut på stan. 

Mer information om aktiviteten i Stockholm kommer. 

Anmälan är nu stängd då beställningen för hoodies är hos tryckeriet. Om du ändå vill vara med på dagen hör av dig till Linda: linda.schwartz@adventist.se eller till Anna: anna.tegebo@adventist.se