Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Annons

Bidrag till galakväll för ADRA
Dela

Bidrag till galakväll för ADRA

Alla församlingar uppmuntras att vara med och bidra.

En digital galakväll för ADRA Sverige planeras gå av stapeln under Unionsmötet i juni. Och vi vill att så många församlingar som möjligt är med och bidrar med både musik och med bidrag som kan auktioneras ut. Bidragen (bild/film) skickas in senast den 1 juni!

Galakvällen blir lördag 12 juni kl 20.00 LIVE på AdventistPlay.se.

Inför galakvällen:

Vi vill att ni spelar in ett musikinslag som passar för ADRA Sveriges arbete. Det kan vara solon, duetter, barnkör eller kvartetter. Det blir er församlings hälsning till deltagarna på unionsmötet. Det går lätt att filma med en mobiltelefon. Kom ihåg att filma i liggande format, dvs. mobilen ska vara på tvären (horisontalt), och filma med högsta upplösning på kameran/mobilen. Filmerna ska vara klippta och färdiga att lägga ut i livestreamingen. Vi vill få in dessa bidrag senast den 1 juni. Musikfilmerna mailas till hampus.imhagen@adventist.se. Om du inte får en bekräftelse på att filmen har kommit fram får du kontakta Hampus. Det vore roligt om så många församlingar som möjligt kunde delta!

Dessutom utmanas varje församling att komma med ett bidrag som kan auktioneras ut senare under kvällen. Det kan vara saker som tavlor och hantverk eller upplevelser som att åka båt, helikopter, hundspann eller en helg på Västerängs lägergård för en familj. Var kreativa och skicka in bilder/filmer på ert bidrag senast den 1 juni till karolina.poland@adventist.se. Det blir en tävling mellan de olika församlingarna om vilket bidrag som ger mest till insamlingen. Betalning sker på söndagen.


Vi ser fram emot att gemensamt kunna dela våra talanger och samtidigt samla in pengar till ADRA Sverige.

Hör av er till någon av oss om ni har frågor.

Karolina Poland och Siri Bjerkan Karlsson