Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Aktuellt

Du har kommit till Adventistsamfundet! Hur kan jag hjälpa dig?
Dela

Du har kommit till Adventistsamfundet! Hur kan jag hjälpa dig?

Sommarlov och semester håller på att ta slut... vardagsaktiviteter och verksamheter startar upp igen, så även för Adventistsamfundet och dess församlingar. Välkommen tillbaka!

När du kontaktar Adventistsamfundet framöver så kommer du att upptäcka att något är lite annorlunda. Gloria Hansen gick i pension när semestern började i slutet av juni. Så hennes vänliga röst och svar på e-post finns inte kvar i receptionen. Om drygt en vecka är det en annan vänlig röst som svarar i växeln eller svarar på reception@adventist.se, nämligen Martina Kazens.

Vi är tacksamma för alla de sju och ett halvt år som Gloria har arbetat hos oss och önskar henne lycka till med en ny välförtjänt tillvaro.

Under de senare åren, inte minst sedan coronapandemin, så har kontaktmönstren och arbetet i receptionen förändrats ganska mycket. Det ringer inte längre lika ofta i växeln, det skickas inte ut så mycket med den vanliga posten. Dock finns flera arbetsuppgifter på kontoret och på nätet kvar som behöver skötas av någon som är organiserad, kundorienterad och tillmötesgående. Så Martina kommer att få en något annorlunda roll och öppettider i växeln jämfört med tidigare.

Nya tider

Adventistsamfundets växel kommer att vara öppen 09:30 till 12:00 helgfria måndagar till torsdagar i regel, med start den 21 augusti. Två dagar i veckan (oftast tisdag och onsdag) kommer Martina att finnas på plats på samfundskontoret i Stockholm för att sköta kontorssysslor som hör till tjänsten och två dagar svarar hon i växeln hemifrån Linköping. Receptionisten har ansvar för flera olika funktioner förutom att svara i växeln och ta emot besökare på samfundskontoret. Receptionisten sköter prenumerationsregister (prenumeration@adventist.se), hantering av in- och utgående post och utskick, ser till att kontoret fungerar praktiskt för alla med kontorsmaterial och kopiator/skrivare och bokningar av sammanträdesrum och övernattningsrum. Det är också receptionisten som tar fram gåvobrev/minnesblad då gåvor skickas in till samfundet (minnesgava@adventist.se). Martina kommer också att fortsätta som volontär i ungdomsavdelningen, så du kommer kanske att komma i kontakt med henne i en annan roll än som receptionist.

Så vi vill önska Martina välkommen efter semestern och lycka till!

Rainer Refsbäck missionssekreterare