Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Aktuellt

Andlig uppmuntran varje dag
Dela

Andlig uppmuntran varje dag

Även i år presenterar Adventistsamfundet en daglig bibelläsningsplan. Men poddarna kommer en gång i veckan under detta år och sammanfattar veckans bibelläsning.

Vi hoppas att du under 2023 vill följa Adventistsamfundets dagliga bibelläsning på temat Med Jesus kärlek till världen. Pastorerna David Cederström och Anton Torstensson har tagit fram en bibelläsningsplan som belyser periodens tema från olika vinklar. Varje veckas bibeltexter är organiserade kring ett tema för varje vecka. Till läsningen kommer det finnas en veckopodd som läggs ut inför helgen där sammanfattas tankarna med veckans bibeltexter i ett samtal.

  • Bibelläsningsplanen finns att ladda ner som pdf på hopechannel.se eller i den samfundskalender som skickats ut till medlemmarna.
  • Bibelpoddarna hittar du på HopeChannel.se, eller där du hittar andra poddar framöver men inte just denna vecka: iTunes och Spotify.
  • Teman för veckopoddarna och för bibelläsningsplanen finner du nedan. Sammanställningen kan hjälpa dig att förstå sammanhanget eller varför just en viss text är vald för dagen...
  • Vill du ha en SMS-påminnelse varje dag? Prenumerera på ett SMS med länk till bibeltexterna och veckopodden. SMS:a Spara Förnamn Efternamn Bibelpodd till: 076-944 77 48.

Du hittar tidigare bibelläsningsplaner som getts ut av Adventistsamfundet sedan 2018 här!