Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Läger & Träffar

Dela

WALK Beachvolleybolläger och "Bara Vara Läger"

9 jun 2015 - 14 jun 2015

LÄGRET BLIR AV!

I samarbete med Ungdomsavdelningen och evangelisationsavdelningen så kommer det sommaren 2015 anordnas ett ”specialläger” på Västeräng inom "WALK2015 satsningen".

Datum är 9-14 juni, åldersgrupp är 18-99 (Ja är du äldre så går det bra också), men är du lite yngre och väldigt gärna vill vara med så går det att ordna med dina föräldrars tillstånd.

Lägret består av 4 delar, och deltagarna är välkomna att välja vilka man vill vara med på =).

1. ”Walk on the Beach cup” Invigningsturneringen för Västerängs nya beachvolleybollplaner. Arrangeras under helgen med anmälda lag.

2. Beachvolleybollskola under veckan, träna och spela med andra och lär dig från grunden eller bara något nytt. Kan du redan allt, kom och lär ut till andra!

3. Morgonandakter, och kvällsmys med andakt och afterglow på altarklippan.

4. DIY, dvs bara vara och njuta av Västeräng, paddla, spela fotboll, basta, bada badtunna. Lägret är öppet för alla, med minimala förberedelser och arrangerade aktiviteter så förbered dig på att njuta av Västeräng på just ditt sätt.

Så varför gör vi då detta? Två anledningar.
Dels finns det många som känner att de vill komma till Västeräng under sommaren men har inget läger som passar dem. Eller så är du alltid ledare när du är på läger och vill helt enkelt bara njuta själv av Västeräng.

Men den största anledningen är insamlingen av pengar till beachvolleybollplanerna på Västeräng. Dessa planer har varit en dröm länge för många, och nu är det dags att verkställa dem. Så tack vare ett specialavtal med evangelisationsfonden inom ramen för "WALK2015 satsningen" kommer evangelisationsfonden sponsra stora delar av omkostnaderna för lägret. Omkostnaderna kommer hållas minimala, med volontärer på alla poster och bra men billig mat. Deltagarna kommer också att turas om att hjälpa till vid någon måltid med tilllagning, disk eller annat.
Därför kommer intäkten från lägret att kunna gå till bygget av planerna och vi kommer äntligen att ha våra beachvolleybollplaner på Västeräng.


Så missa inte denna chans, istället för att bara skänka pengar direkt till planerna så kan du nu istället komma och njuta av Västeräng och allt det har att ge, spela massa beachvolleyboll och samtidigt förverkliga bygget av planerna. Bjud även in alla era vänner till detta, vilken chans att visa dem Västeräng och vår gemenskap!

Det finns tre priskategorier, Tis-Sön 1200kr, Tis-Fre 700kr, Fre-Sön 700kr

Anmäl dig här

Vid ev frågor kontakta KG Eriksson