Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Nyheter

Vad händer i sommar?
Dela

Vad händer i sommar?

Det är alltid lite spännande och osäkert både med vädret och aktiviteter under sommaren, eller hur?

Är man på resa under sommaren kan man ju besöka en Adventkyrka i en annan stad för att uppleva lite trosgemenskap! Eller åka förbi lägergården Västeräng för att se vem man kan träffa där? Och sitter man hemma kanske det finns något nytt på HopeChannel.se att se eller lyssna på?

Många av våra församlingar går in i en annorlunda lunk under sommaren, kanske gudstjänsten är flyttad utomhus? Församlingen borta på en utflykt? Kolla församlingarnas hemsidor eller kontakta församlingens föreståndare för att vara helt säker på hur planeringen ser ut.

Många församlingar fortsätter inbjuda till medverkan digitalt under sommaren. Här kan du se hur du kan följa med i församlingslivet hemma från soffan eller på resande fot.

På Västeräng pågår många läger under sommaren. I mån av plats och möjlighet kan tillfälliga gäster tas emot, men kontakta lägerledningen i förväg! Givetvis bokar man eventuella måltider i förväg och betalar för sig som alla andra lägerdeltagare, även om man bara är på genomresa.

Hope Channel Sverige händer det också nya saker under hela sommaren i tillägg till allt gott och blandat som redan finns där. Varje vecka publiceras ett nytt avsnitt om Djur i Bibeln, riktat till de yngre men roligt även för vuxna att se en av Hope Channel Sveriges egna produktioner. Varje vecka publiceras också Bibelpodden som följer bibelläsningsplanen "Med Jesus kärlek till världen".