Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Inrikes

Dela

Tre mötesserier pågår i helgen

Under denna helg och några dagar i veckan som varit och som kommer, pågår tre mötesserier i olika Adventkyrkor i Sverige.

Willy Aronsen, evangelisationsansvarig i Adventistsamfundet berättar att mycket är på gång dessa veckor. Själv är han i Malmö Adventkyrka och håller en mötesserie som också spelas in och sänds på LifeStyleTV. "Överlevarna" är rubriken för serien som inleddes i torsdags och pågår till söndag kväll. Se programmet i bilderna här.

I Norrköping håller samtidigt Adventistsamfundets ungdomsledare Berny Carlsson i en serie föreläsningar om kärleksfulla relationer som han kallar "Hjärteviktigt". Passande så här inför Alla hjärtans dag. Inför serien har medarbetarna och medlemmarna i Adventkyrkan i Norrköping spridit information på stan och även genomfört ett HälsoExpo, där just hjärtat varit i fokus genom dr Hans Löfgrens föreläsningar. Närmare 100 personer besökte Adventkyrkan och HälsoExpot som genomfördes där.

I Göteborg börjar Adventkyrkans båda pastorer Hans Gille och Jan Johansson en serie föreläsningar på söndagskvällarna som kommer att pågå under febuari och mars månad.

Vi ber att Gud ska välsiga alla medverkande och alla besökare som kommer.

Rainer Refsbäck