Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Läger & Träffar

Dela

Roverläger

Inför årets scoutläger kommer Sveriges rover att samlas på Västeräng för att som vanligt skapa ett magnifikt läger att bo i. Det här året kommer scoutlägret att utspelas i ”Sherwoodskogen” ovanför staden Nottingham. Detta innebär oändliga möjligheter för lägerbygget.

21 jun 2017 - 25 jun 2017

Under veckan kommer vi att bygga en sovplats i träden med hjälp av solstolarna som användes till just detta för några år sen. Mellan arbetspassen kommer det att arrangeras lek, spel, bad och annat roligt. Lägret börjar på onsdagen den 21 juni och håller på fram till scoutlägret som börjar den 25 juni. När scoutlägret börjar får man gärna stanna kvar tillsammans med roverpatrullen och ha en vecka där vi kan se på när de andra arbetar och sliter med sina läger och njuta av friheten. Det kommer alltså att erbjudas platser att sova i träden, men vill man mot förmodan inte sova där kan man ta med sig ett tält att sova i.

Vi hoppas att ni är riktigt taggade på ett läger med äventyr och många härliga människor!

Lägret kommer att vara på Västerängs lägergård datumen 21-25 juni.

Kostnaden är 800 kr om du anmäler dig tidigt, senast 30 april. Sedan höjs priset till 900 kr och absolut sista anmälningsdag är 31 maj. Vi är tacksamma om anmälningarna kommer in i tid så att vi kan planera bygge, mat och alla aktiviteter tidigt!

Anmäl dig här

Ansvariga roverledare:

Peter Gille 073-8188676
Edvin Keller 072-7464148
rover@adventist.se