Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Läger & Träffar

Roverhajk
Roverhajk
Dela

Roverhajk

3 maj 2019 - 5 maj 2019

Hej alla Rover! I år ska vi göra en repris på den kanothajken vi gjorde våren 2016 utanför Nyhyttan! Vi kommer att paddla i Nittälven utanför Kopparberg. Vi kommer att börja paddla uppe vid Uvbergsbron på fredagen och komma ner till Ljusnaren på söndagen. Naturen och paddlingen är väldigt fin och speciell tack vare den sandrika marken som gör att älven går som en serpentin.

 

Resa ditt och tillbaka: Det går att åka tåg till Kopparbergs tågstation. Vi möts upp kl 16:00 på Kopparbergs tågstation och åker därefter gemensamt till Uvbersbron. Om ni ska åka tåg tillbaka kan ni räkna med att kunna åka från Kopparberg kl 12:50 och framåt på söndagen. Om det finns någon förälder som kör och som skulle vilja slippa att köra fram och tillbaka finns möjlighet att få husrum på Nyhyttan över helgen. Tala i så fall om det för oss.

Mat: Vi kommer att laga mat på spritkök under hajken. Spritkök finns att låna och vi kommer att ge er mat på alla måltider förutom fredag kväll då ni ska ha med er egen matsäck. Söndag lunch blir bara mackor och frukt. Vår mat är ganska fantasilös och vi uppmuntra Rover att planera egna måltider på spritköken om ni vill ha lite mer utmaning.

 

Måste ha utrustning!:

Regnkläder (det inkluderar regnbyxor!), ni blir blöta när ni paddlar. 

Varm sovsäck (förra gången hade vi frost en av nätterna!)

Bra liggunderlag

Ombyte i vattentät förpackning eller i någon annans packning (någon som inte sitter i samma kanot som du!)

Varma kläder

Är bra att ha utrustning:

Stövlar

Handskar som inte drar åt sig vatten

Vattentät säck för sin packning 

 

Pris: Hajken kostar 250:-

Anmäl dig här

Vid frågor om hajken konakta Edvin Keller (072-74 64148) eller Peter Gille (073-81 88 676 eller facebook). Går också att nås på rover@adventist.se

Hälsningar,

Peter och Edvin