Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Riksarrangemang

Dela

Roverhajk i Juniorstugan

Den 12-14 februari är det roverhajk i juniorstugan på Ekebyholm

12 feb 2016 - 14 feb 2016

Det kommer att vara en stughajk där vi mest umgås pysslar och spelar spel. Beroende på väder, vind och tid kommer vi eventuellt att sätta upp militärtält för de som vill ha utmaningen att inte sova i stugan.

Hajken börjar runt 20:00 på fredagen vid juniorstugan och slutar fram mot lunch på söndagen när vi städat stugan.

Det kommer förhoppningsvis att vara kallt i februari så kläder efter väder är nödvändigt, vi kommer att vara ute. ”Mysiga” kläder och tofflor eller varma sockar rekommenderas i stugan. Sovsäck rekommenderas oavsett om ni sover i stugan eller i tält. Ni ska dock ha med er ett lakan att lägga runt madrasserna om ni sover i stugan. För tält är det som vanligt likunderlag som gäller.

På denna hajk förväntas ni fixa egen mat på fredag kväll och lördag lunch. Vi fixar frukost lördag, söndag och lördag kvällsmat. Inte söndag lunch!

Tips! Gå gärna ihop i grupper när ni ska planerar maten. Fixa något lättgjort fredag kväll, makor, frukt etc. Men fixa något ordentligare på lördag lunch. Tillagningsmöjligheter är en öppen eld och ett par plattor plus spritkök. Ni som har lite längre att åka kan betala för mat på internatet både på fredag kväll 17:30 och söndag lunch 12:30. Ni måste i så fall kontakta internatet! Kan även ta kontakt med Edvin om ni vill ha hjälp med det.

Övrigt bra att ha:

Kniv, bibel, ficklampa och ett gott humör.
Priser:
Själva hajken kostar 50:-
Mat på internatet är i runda slängar 50:-per måltid.

Om det nu är några frågor så kontakta oss gärna!
Telefon: Peter Gille 073-8188676, Edvin Keller 072-7464148

Anmäl dig här