Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Läger & Träffar

Dela

Rover kanothajk

Nittälven, Kopparberg; 29 april till 1 maj

29 apr 2016 - 1 maj 2016

Kanothajk våren 2016 29/4-1/5

Den 29 april är det dags för roverhajk igen. Vi kommer att åka till skogarna kring bergslagen och paddla i Nittälven. Under hajken kommer vi att följa älvens gång och bo på nya platser varje kväll. När vi inte paddlar kommer vi att umgås, klättra i träd, bada och annat scoutigt. Längs med älven kommer vi möta forsar, omkullfallna träd och varierande natur.


Vi kommer att träffas i Kopparberg vid tågstationen mellan 16-17 på fredagen den 29 april. Runt klockan fem kommer vi att åka med bilar tillsammans till Uvbergsbron som är starten för vår hajk. Där kommer vi att packa kanoterna för att sedan sätta av ut i vildmarken. Efter en kort paddling ska vi stanna och slå läger för kvällen. Under sabbaten har vi planerat aktiviteter på land för att ge lite omväxling.


Inför hajken ska deltagarna bilda matgrupper som består av 2 till 4 personer som kontaktar Edvin eller Peter för att boka ett spritkök. Hittar du ingen att vara matgrupp med så kontakta oss. Grupperna ansvarar för att köpa in och laga maten under hajken. Vi köper in havregrynsgröt till frukost åt alla. Om ni vill ha annat får ni lösa det själva. Tio minuter till fots från stationen i Kopparberg finns det ett ICA Supermarket, där kan grupperna köpa mat om de färdas kollektivt och inte köper maten i förväg. Det rekommenderas dock att handla i förväg om det går så att inget oförutsett händer. Om man anländer tidigt till Kopparberg finns det restaurang och pizzeria nära station och ICA. Tält kan man få låna som rymmer 3 personer om man vill bo trångt, men det är mer bekvämt att sova två i dem. Boka dem hos Edvin eller Peter också. Om ni använder egen utrustning så meddela gärna det så att vi vet att alla har något att sova i.

 

På söndagen kommer vi att vara tillbaka i tid för att resa med kollektiv trafik (tåg eller buss) från Kopparberg senastklockan 15:00.


OBSERVERA!
SISTA ANMÄLNINGSDATUM ÄR DEN 1 APRIL! Är man inte anmäld då, kan man inte komma med då det är mycket jobb med att hyra extra kanoter.
Pris: 250 kr

Anmäl dig här

Vid frågor, problem med gruppbildningar eller allmän nyfikenhet kontakta oss!
Email: rover@adventist.se
Telefon: Peter Gille 073-8188676, Edvin Keller 072-7464148