Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Riksarrangemang

Dela

Rikskollekt: Ekebyholmsskolan

I kristider som denna måste alla företag värna om sin kärnverksamhet. Detta gäller även ett samfundet som vårt. Med saknad har vi tidigare måst avveckla förlag, hälsoinstitutioner och Nutana för att koncentrera oss på vår kärnverksamhet. Hit hör naturligtvis våra kyrkor men också vår enda stora kvarvarande institution och högborg – Ekebyholmsskolan.

5 okt 2013

Här har många tusen ungdomar fått en god utbildning på kristen grund ända sedan starten 1932. Många har funnit sin livspartner här och otaliga starka vänskapsband har knutits. Och hur många har inte funnit Gud eller fått sin gudstro stärk på Ekebyholm?

Här kan vi alla samlas till konferenser och olika högtider liksom Israels barn till Jerusalem. Och vi kan alla vara stolta över vår skola som är unik i Sverige på många sätt. Den har ett gott anseende långt utöver vårt samfunds gränser.

Ekebyholmsskolan har genomlevt många kriser förr tack vare Guds hjälp och våra kära trosyskons böner och kollekter. Därför har vi full tillit till samma hjälp denna gång och tackar er alla på förhand för en god Ekebyholmskollekt även detta år.