Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Läger & Träffar

Dela

Påskläger i Slussfors

En av vårens höjdpunkter för dig som vill uppleva snö, vackra fjäll, skoterturer, andlig gemenskap och mycket mer.

17 apr 2019 - 21 apr 2019

Nu är det dags att anmäla sig till årets påskläger i Slussfors! Det kommer att bjudas på alltifrån skoterturer, skidåkning, fantastisk fjällutsikt och roliga snöaktiviteter till god mat, härlig gemenskap, upplyftande musik och andlig styrka! Lägret riktar sig till unga vuxna, 16 år och uppåt.

TALARE & TEMA: Årets talare är Daniel Pel. Han kommer ursprungligen från New Zealand men gifte sig med Silvia från Norge och har bott i Norge i många år nu. Daniel och hela hans familj brinner för att dela med sig om bibelns hoppfulla budskap, som han också har delat i många länder världen över. En mycket berest man med många spännande erfarenheter med Gud. Temat för mötena han kommer att hålla är ”Leva i tro - Ta Gud på orden!?".

MAT: God vegetarisk mat!

BOENDE: I skolans gymnastiksal

ANMÄLAN: Via denna länk!

PRIS & RABATT: Från: 1.200 kr (mer detaljer om pris kommer på anmälningsformuläret). Även i år har vi en "första-gången-rabatt" för dig som kommer till påsklägret för första gången och även för dig som bjuder med en första-gången-deltagare. Ni får båda 400 kr rabatt var. 

FRÅGOR: Har du frågor så är det bara att skicka ett meddelande till Påskläger Slussfors facebooksida eller kontakta Nadine Dekkerhus (0722270107 eller 4740331136) eller Natanael Dekkerhus (072-2251107). 

Vi ses!