Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Promotion Höger

Dela

Medieutbildningshelg

För dig som vill lära dig mer och inspireras att använda olika media och kontakt med media för att främja Guds rike och evangelisation.

26 feb 2016 - 28 feb 2016

Var? Ekebyholm!

När? Fredag kväll 26 februari till söndag lunch 28 februari.

Vem? Alla i församlingen som vill lära sig mer om streaming, användning av sociala medier i församlingens tjänst, kontakt med tidningar, radio och tv, skriva nyhetstexter, krishantering i medias strålkastarljus och så vidare...

Hur mycket? Adventistsamfundet står för mat och sovplats på Ekebyholmsskolan. Du eller din församling står för upp till 300 kr av resan (billigast möjliga resa, gärna samåkning) resten står samfundet för.

Anmälan stängd

Vad? Möten, samtal och seminarier tillsammans med Kirsten Øster-Lundqvist, Rainer Refsbäck, Ulrik Karlsson, Anna Tegebo med flera... tillsammans med alla som har erfarenheter i församlingarna att dela med sig av!

Kirsten Øster-Lundqvist är inbjuden från England där hon numera är församlingspastor. Fram till förra året arbetade hon som medieavdelningsledare för Southern England Conference och har även arbetat för Adventist World Radio. Hon har stor erfarenhet och mycket att förmedla när det gäller mediearbete.