Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Läger & Träffar

Helg för UngaVuxna
Dela

Helg för UngaVuxna

Snart är det dags för den efterlängtade unga vuxna helgen! 17 år och uppåt

ons 25 maj - sön 29 maj

WORTHY

Det blir en långhelg på Västeräng med inspirerande möten, mycket gemenskap, lovsång och massor av roliga aktiviteter såsom badtunna, bastu, aktiviteter, lovsång och gemenskap. Det blir en chans att träffa både nya och gamla vänner.

Den inspirerande talare som är full av energi och glädje kommer från England och heter Dejan Stojkovic. Han är ungdomsledaren för den Trans-Europeiska Divisionen.

Under helgen kommer det finnas chans att tillsammans under sammanlagt tre timmar hjälpa till att göra Västeräng till en ännu bättre plats! Tidigare år har vi t.ex. byggt en ny lekplats och målat om byggnader osv. De som vill vara med och göra denna fantastiska insats får ett stort rabatterat pris som ni kan välja i kassan när ni anmäler er.

Viktig info!

Datum: ons 25 maj kl 19:00 - sön 29 maj (avfärd efter lunch)

Kvällsmöte börjar kl 20.00 men för de som vill ha kvällsmat finns det från kl 19.00.

Pris: 450 kr. Du kan också välja att betala 1000 kr (som är lägrets egentliga avgift) om du inte vill hjälpa till 1,5 h x 2 dagar med pimp my Västeräng.

Om ni är familj med barn, är barn 0-5 år gratis, men ni behöver meddela Linda att ni tar med dem. 

Att ta med: lakan/sovsäck, handduk, badkläder, oömma kläder för pimp my V-äng och roliga aktiviteter. Om du har en bibel, ta gärna med den.

Sista anmälningsdagen den 8:e maj!

Kontakt: Om du undrar något kontakta linda.schwartz@adventist.se

Anmäl dig här