Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Riksarrangemang

Dela

Äventyrsläger

Äventyrsläger på Trostebacken. Vi drar till fjällen!

11 jul 2011 - 17 jul 2011

Förra årets succé är tillbaka! Häng med på sommarens höjdpunkt! Äventyrslägret 2011 är för dig som vill utmanas och inspireras, andligt och fysiskt, i en god gemenskap i fantastisk miljö!

Pris: 1300 kr
Boka-tidigt-pris (t.o.m. 31 maj): 1100 kr

Häng med på äventyrsläger!
 

För vem?
Äventyrslägret är för dig som gått ut gymnasiet och uppåt. Nivån på äventyren bestämmer du själv. Allt från lätt vandring till spännande forsränning.

Var?
Vi bor på Trostebacken, en vackert belägen stugby nära Åre i Jämtland. Inom ungefär en halvtimmes bilfärd finns det mesta i äventyrsväg.

När?
11-17 juli. Ankomst måndag kväll, därefter fem härliga dagar med god andlig gemenskap, bra mat, bastu och inte minst äventyr. Hemresa söndag morgon.

Hur?
Bil, tåg eller flyg+tåg till Undersåker (lite innan Åre). Boende i 6-bäddsstugor. Gemensamma måltider i storstugan. Vi kommer alla att hjälpas åt med de praktiska detaljerna under veckan. Lunchen kommer samtliga dagar att beredas i matsäcksform, och äts sen vid lämpligt tillfälle. Frukost och middag äter vi tillsammans, och avslutar dagen med kvällsandakt.

Vad ingår?
I priset ingår mat, boende, transporter på plats och gemensamma aktiviteter. Dyrare aktiviteter, som t.ex.forsränning, står man för själv. Det är fullt möjligt att få en fantastisk vecka utan att lägga ut något extra, men det finns också möjligheter för dem som vill att pröva på olika saker som forsränning/paddling, cykling (både downhill och terräng, går att hyra om du inte har egen), glidflygning, linbana (Zipline) och fiske med mera. Fråga gärna dem som var med förra året, eller kontakta oss i lägerledningen om du vill veta mer!

Vad ska jag tänka på?
Anmäl dig nu, för antalet platser är begränsat!
När anmälningarna kommer in kan vi också prata ihop oss för att kunna boka större aktiviteter gemensamt.

Kontakt?
Om du undrar något, kontakta Björn Book (0707-319453) eller Stefan Majholm (0730-621462).