Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Nyheter

Dela

Andaktsboken kom äntligen fram!

Adventist Media arbetade på övertid dagarna före jul för att få ut andaktsboken "Var morgon ny" till alla som beställt för att ge bort i julklapp.

Transporten från tryckeriet i Serbien var kraftigt försenad. Susan Bolling som ansvarar för försäljningen vid Adventist Media hade fullt upp att spåra pallen med böcker och förhandla med tryckeri och transportföretag veckorna innan jul. Men också att svara på de många telefonsamtalen från oroliga bokkunder. Men så dök pallen äntligen upp på tisdagseftermiddagen den 20 december. Susan tillsammans med Daniel Haliemariam, ledare för media på Adventistsamfundet, fick bråda timmar att packa om de ca 400 böcker som hade beställts inför julen och köra dem till posten.

Men det ser ut som att de allra flesta fick boken i tid till julafton. Som kompensation för förseningen kommer Adventist Media att stå för portot till dem som beställde boken före den 20 december.

Det har varit ett stort intresse för andaktsboken för 2012. Dels har många medlemmar i Adventistsamfundet varit engagerade i att författa de 365 andakterna, dels är det några år sedan vi gav ut en andaktsbok. Boken går fortfarande att beställa från Adventist Media här!

Rainer Refsbäck