Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Inrikes

Adventskalender för alla barn
Dela

Adventskalender för alla barn

På väg till Betlehem. Kalender i advent 2018.

Årets adventskalender är en utmaning till alla barn att göra snälla saker och att (om man vill) även lära sig julevangeliet utantill. Dagens lucka finns som tidigare på kalenderiadvent.se.

1. Det finns en daglig utmaning att göra något snällt - ett änglahyss. Något som du kan göra för någon annan under dagen. Passa på att göra någon glad!

2. Vi utmanar dig också att under december lära dig julevangeliet utantill, en bit varje dag. Om du lyckas läsa upp hela julevangeliet utantill när du nått fram till jul, så vill vi att du bevisar det för en vuxen som på heder och samvete intygar att just du kan detta. Den vuxne skickar (efter den 24 december) ett meddelande till karolina.poland@adventist.se med namn och adress gällande det barn som lärt sig hela julevangeliet utantill. Du som klarat denna utmaning får en t-shirt. Detta är ingen lätt utmaning, men så värt det. Gud säger själv: ”Människan lever inte bara av bröd, utan av alla de ord som kommer från Gud.” Det är inte alla som kan läsa eller höra, därför kan man också höra dagens bibeltext och se Helena Doss teckna den på teckenspråk.

Det finns adventskort. På framsidan av kortet så finns det möjlighet för dig att kryssa varje dag mellan 1-24 december, På väg till Betlehem. Du väljer själv hur du vill göra. Välj ett alternativ. När du...

... öppnat luckan

... gjort det snälla

... lärt dig dagens bibeltext utantill

... lärt dig bibeltexten och gjort det snälla

Det är upp till dig hur mycket du vill utmana dig själv.

Varje barn får ett eget kort. Korten finns i en Adventkyrka nära dig eller kan beställas från reception@adventist.se. Ni kan även skriva ut kortet som ett A4 blad. PDF för utskrift hittar du längst ner på denna sida.

Lycka till! 

Adventshälsningar från Karolina Poland