Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Inrikes

Dela

ADRA Hjälpaktion är nu avslutad!

Årets Hjälpaktionsresultat tangerar förra årets rekord med nästan 5 000 kronor.

ADRA Sveriges direktor, Carsten Berglund, vill tacka alla som på olika sätt gjort en insats i Hjälpaktion 2014.

- Det är med stor glädje vi kan konstatera att Hjälpaktion 2014 gett ett lika gott resultat som året före, drygt 2,4 miljoner kronor, säger Casten.

ADRA Hjälpaktion kan nu fortsätta att förändra livet för hundratusentals människor. Hjälpaktionsprojekten hjälper fler barn kan gå i skolan, vilket gör att också kvinnor får lära sig att läsa och skriva. Familjer kan känna sig trygga av att veta att de har tillräckligt med mat och kläder. Män, kvinnor och barn kan glädja sig över att de har det som de behöver för vardagen. Läs med om ADRA Sveriges projekt här!

- Vi kan skapa nya förutsättningar för många av dem som har det sämst ställt så att de själva kan förändra sina liv till att få en bättre och tryggare tillvaro, säger Carsten som vill tacka alla som har använt din tid och dina förmågor till insamlingen så att människor har kunnat bidra till Hjälpaktionen.

Under hösten 2014 har det gjorts många besök i hem och på företag, anordnats lunch- och julbordsserveringar, däckbyte, auktioner, loppisar mm.

Se hela rapporten nedan!