Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Startsida Bildspel

Välkommen till ny hemsida!
Dela

Välkommen till ny hemsida!

Äntligen kan vi presentera en ny hemsida med dig som besökare i fokus! Och med Adventistsamfundets nya grafiska profil...

Vi hoppas att du som besöker sidan för första eller andra gången för att ta reda på mer om vilka adventisterna är ska hitta rätt direkt. Alla länkar här på första sidan går till texter, bilder och videoklipp som berättar om adventisterna. Alltifrån tro, liv, organisation och historia.

Söker du en Adventkyrka nära dig, finns länken "Hitta församling" längst upp. Där hittar du också "Kontakt" där du kan hitta information om personal och verksamheter i Adventistsamfundet.

Du som är medlem i Adventistsamfundet och söker information om aktiviteter, nyheter och material för verksamheten i församlingen, hittar det du söker om du går till "Information" till höger i menyn. Där finns sidor från de olika avdelningarna, bl.a. Ung & familj med lägerinformation och handledningsmaterial för barn- och ungdomsverksamhet.

Allt är inte riktigt på plats ännu. Materialbanken är en enda röra, just nu. Vissa sidors information har kanske inte riktigt kommit till rätta i den nya formgivningen. Men vi jobbar på för att rätta till allteftersom. Upptäcker du något som verkar fel eller konstigt, låt oss höra ifrån dig! Kontakta redaktören på rainer.refsback@adventist.se.

Är det något som du behövde från den gamla hemsidan, så hänger den kvar ett litet tag till! Men den uppdateras inte.