Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Målartävling

Målartävling

Målartävling

Dela

Målartävling

OBS! Ingen tävling 2021!

Ungdoms- och medeiavdelningen beslutade att alla som skickat in bidrag till sommartävlingarna får en uppmuntrande gåva. De personer som skickat in bidrag som juryn tyckte hade "det lilla extra" får en extra gåva (*).

Alla bidrag till målartävlingen hittar du här ovanför. Klicka på första bilden så öppnas ett fönster där du kan bläddra bland bilderna. STORT TACK till alla er som skickade in bilder till tävlingen.

Glädje 01 - Eveline Nilsson *

Glädje 02 - Tilda Fors

Sommar 01 - Sara Wieczorek

Sommar 02 - Tilda Fors *

Sommar 03 - Wiliam Majholm

Tro 01 - Anton Fors *

(Bilderna får ej laddas ner eller användas. Bilderna har fått en "vattenstämpel" med texten Sommartävlingar 2020 som skyddar dem.)

 

Tycker du om att rita och måla? Under detta sommarläger kommer vi ha en målartävling. Du är välkommen att skicka in ett målning/teckning per ämne/kategori.

Ta en bild på din målning/teckning. Skicka bidraget till ungdom@adventist.se. Du får då en bekräftelse på att vi tagit emot ditt bidrag. Om du inte får en bekräftelse, var god kontakta oss. Vi förlänger tiden till måndag den 31 augusti, då vi senast vill ha ditt/dina bidrag. Skriv: Kategori samt ditt namn, telefonnummer och e-postadress.

En jury utser två bidrag (personer) som får ett pris var. Alla åldrar är välkomna att delta - ung som gammal!

Ämnen/kategorier:

  • Tro

  • Vänskap

  • Glädje

  • Sommar


Du har möjlighet att skicka in ett bidrag per ämne/kategori.

Jurygrupp:
Ari Laitinen
Cathrine Avelino de Lima
Sonja Kalmbach

Lycka till!