Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Annons

Inspirerande dagar på en älskad plats!
Dela

Inspirerande dagar på en älskad plats!

Välkommen till vårt kära Västeräng! Gammal som ung! I mitten av juni blir det bibeldagar, beachvolleyboll, bara-vara-dagar och inspirationshelg på vår lägergård.

Under tre veckodagar erbjuder flera föreläsare ett antal föredrag och workshops för påfyllning, uppbyggelse och utmaning. Många av våra pastorer och avdelningsledare kommer att vara på plats och dela med sig av sina tankar och erfarenheter. Tema: Församling, lärjungaskap och tjänst. För den som tycker om att spela beachvolleyboll så kan dagarna ägnas åt det. Det går förstås även bra att "bara vara" på Västeräng.

Vi avslutar med en festhelg, då vi under fredag kväll och sabbaten får lyssna till inspirerande talare – Claes Lundström och Mervi Cederström. Det blir mycket sång och musik! Flera medverkande sångare och musiker under ledning av Marie och Rasmus Thomsen.

På sabbaten kommer det vara möten för barn och tweens. Och tonåringarna kommer att ha ett ställe där de kan hänga med vänner mellan mötena. Söndagen blir en dag för mingel och gemenskap. Och då spelas den årliga beachvolleybollturneringen.

Läs mer i kalendern:

Missa inte detta! Kom och träffa gamla och nya vänner. Var med alla dagar, veckodagarna, under helgen eller bara sabbaten.

Anmäl dig! Välkommen!

Marita Fors
för Avdelningsrådet