Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Kalender

Visa att du bryr dig
Dela

Visa att du bryr dig

21-27 mars. Caring & Sharing Week.

21 mar 2021 - 27 mar 2021

Det är många som är ensamma och saknar sina vanliga kontakter – inte minst syskonen i församlingen. Därför gör kvinnoavdelningen i vår division en speciell satsning under en vecka i mars som kallas för ”Caring & Sharing Week”.

Har du fått en personlig hälsning ifrån någon i din församling det senaste året? Inte jag heller. Men det kan vi ändra på! Vad sägs om vi alla skickar minst ett vykort till någon i församlingen? Eller varför inte försöka med ett vykort om dagen under ”Caring & Sharing Week”? Om du vill göra personliga kort som exemplet här ovanför, kontakta mig på sonja.kalmbach@adventist.se och beställ det antal kort som du vill skriva under den veckan. Women’s Ministries avdelningen står för korten som en uppmuntring till oss alla att sprida lite extra värme och omtanke. 

När man färglägger ett kort och väljer en bibeltext blir budskapet ännu mer personligt – och du får tid att tänka på och be för personen som ska få kortet. Men du, det är självklart helt ok att skicka kort som du inte har pysslat! 

Sonja Kalmbach
Women´s Ministries