Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Församlingsplantering

Dela

Undervisningspass med Anthony WagenerSmith vid pionjärträffen på Zoom 23 april 2023

Anthony delar reflektioner kring mission och uppdrag, utifrån sina erfarenheter kring nya initiativ och församlingsplantering.

Vid pionjärträffen online 23 april 2023 var Anthony WagenerSmith med som talare. Anthony WagenerSmith arbetar för TED (vår division) med ansvar kring mission och evangelisation i vår del av Europa, inklusive Norden och vårt land. Temat för träffen var 'Pionjärer i nya initiativ: The growth of the planter'. På plats var också 20 personer från 10 (11) olika grupper/planteringar/församlingar. Mötet inleddes med att gruppvis presentera sig och dela kring något mål man haft för det senast dryga halvåret (sedan senaste pionjärsträffen) och vad som hänt med detta. Efter Anthonys presentation fortsatte samtalet och deltagarna fick också (tillsammans med övriga från samma grupp) fundera utifrån Anthonys presentation kring vad man tar med sig och gör med detta det kommande halvåret. Träffen avslutades med att deltagarna delade sina planer (gruppvis) och fick förbön.

Du som inte kunde vara med den 23 april har här möjlighet att lyssna till Anthonys presentation. Det mesta av samtal och frågor är bortklippt.

Titta och lyssna. Fundera på mål för kommande månader för ditt sammanhang. Vi ses och följer upp vid nästa pionjärträff (30 september - 1 oktober).