Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Inrikes

Stöd ADRA, bidra med sång och musik!
Dela

Stöd ADRA, bidra med sång och musik!

En ADRA-gala planeras till den 27 november kl 19.00 på AdventistPlay.se. Nu söker vi dig som vill delta för att göra galan till en succé! Spela in och skicka in!

Se  ytterligare information om själva galan i kalendern.

Online-kör
Inför galan har vi gjort en film. Den kan du ser här. Filmen kommer att uppdateras under hösten med fler inslag, så det kommer nya versioner vart efter fram till galan.

Var med och bidra till sången! Ljudfiler (mp3) och text (pdf) kan du ladda ner längst ner på sidan. Tänk inte att det bara är barn som kan sjunga och spela in och skicka in bidrag, allas bidrag är välkomna! Resultatet skickar ni sedan till hans.klahr@adra.se.

Bidrag till galakvällen
Vi vill även gärna ha sång- och musikinslag som vi förgyller galakvällen. Musikbidrag (video i liggande format) från din församling som utförs av barn eller inkluderar barnperspektivet. Skicka in följande till info@adra.se senast den 21 november.

Insamlingsevent
Dokumentera och skicka in till oss om ni har ett insamlingsevent av något slag. Bilder och video (liggande format) som visar hur du har samlat in medel under hösten. Skicka in följande till info@adra.se senast den 21 november.

Tack för din medverkan!

Hälsningar

Hans Klahr
ADRA Sverige