Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Nyheter

Snart dags för BibelQuiz!
Dela

Snart dags för BibelQuiz!

Missa inte detta tillfälle för gemenskap i församlingen!

Den 4 februari kl.14.30 kan du och dina vänner i församlingen vara med  och tävla i BibelQuiz! Ni träffas med er grupp och kopplar upp er till en livestreaming.

BibelQuiz är en bibeltävling baserad på Bibelläsningsplanen Med Jesus kärlek till världen (texterna fram till den 4 februari) som började den 1 januari 2023. Planen finns även här nedan som pdf. Frågorna bygger på NuBibelns bibelöversättning. För att alla ska kunna vara med har vi en tävling för vuxna (13-100 år) och en separat tävling för barnen (upp till 12 år). Barnens frågor är baserade på 1 Moseboken kap. 1–9 och Matteus kap. 1–9.

Varje församling träffas på en plats där er kontaktperson finns med allt material (analogt material, alltså papper och pennor!). Det är trevligt om ni tar tid för mat eller fika under dagen så att ni hinner vara tillsammans. Tävlingen kommer att streamas från Adventist Medias studio på Ekebyholm. Varje församling delar upp gruppen i lag om 3-5 personer utifrån antal lag som ni har anmält.  

Under eftermiddagen kommer ni att svara på olika frågor för att få fram lösenord som ni skickar in till studion för att kunna gå vidare i tävlingen.

Vinnare: Förutom bibelkunskap får församlingen en vandringspokal.

Vi behöver en kontaktperson som anmäler lagen för församlingen och tar emot materialet när det kommer. Anmäl så många lag som ni tror kommer att delta under eftermiddagen.

Sista anmälningsdagen måndagen den 16 januari 2023 – så att ni hinner få materialet till er församling.

Anmälan hittar du/ni i KALENDERN.

Hoppas vi ses den 4 februari!