Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Läger & Träffar

Roverhajk
Roverhajk
Dela

Roverhajk

20 sep 2019 - 22 sep 2019

Roverhajk på Västeräng 20-22 Sep HT-19

Hej alla rover!

Vi ledare har bestämt att ha höstens roverhajk på Västeräng helgen 20-22 Sep. Vi kommer att sova utomhus i tält, så eget tält, sovsäck och liggunderlag krävs. Vi Kommer dock att ha vissa aktiviteter inomhus.

Tanken är att vi ska göra en gemensam hajk/utflykt under sabbaten och övrig tid umgås och ha det trevligt. Det kommer även finnas möjlighet att pyssla och fixa för dem som vill utöka och sätta sin prägel på vår roverutrustning.

 

Tider:

Någon av oss ledare kommer att vara på plats runt kl 16-17. Därför är det lämpligt att droppa in från kl 16. TIPS: Om ni kommer sent så är det jobbigt att slå upp tält, så kom inte sent.

Vi planerar att vara helt klara kl 11:00 på söndagen. Vi kan lämna av er till kollektivtrafik (Askersund, Motala, Hallsberg) från kl 12:00 om det önskas.

 

Mat:

I hajken så ingår mat från fredag kvällsmat till söndag frukost. Alltså inte söndag lunch! Om det finns rester så kan man göra matsäck, men det är alltså ingen säkerhet.

Om ni är osäkra på om vi känner till någon matallergi eller annan specialkost så får ni gärna kontakta oss direkt om det.

 

Pris och anmälan:

Priset på hajken är 200:- och anmälan är här nedanför.

Packlista:

Tält, sovsäck (tänk på att det är kallare i september), liggunderlag.

Regnjacka, regnbyxor, bra skor/kängor/stövlar att gå i.

Varma kläder.

Liten ryggsäck till utflykten.

Kniv, ficklampa.

 

Om ni undrar något så är det bara att höra av er!

Med vänliga hälsningar Edvin och övriga Roverledare

Telefon:  Edvin Keller 072-7464148 , Peter Gille 073-818867

 

Anmäl dig här