Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Läger & Träffar

Dela

Roverhajk

Årets första Roverhajk på Västeräng.

20 okt 2017 - 22 okt 2017

Roverhajk på Västeräng 20 till 22 Oktober 2017

Hej alla rover! Nu har hösten dragit igång och det betyder att det börjar bli dags att planera in höstens roverhajk. Höstens hajk kommer att äga rum på Västeräng och kommer inte att ha något speciellt tema som exempelvis paddling eller klättring utan kommer snarare att kretsa kring gemenskapen och andra scoutaktiviteter. Vi kommer att ha ett nattspår från lördan till söndag så ta med en stark och bra ficklampa. (Mobillampa är ingen bra ide.)

Vi kommer att sova i två militärtält med kamin, men det är bra att ha med sig en varm sovsäck ändå. Se till att inte underskatta inte kylan utanför tältet! Ta med tjockare kläder än vad du tror behövs och ta med flera lager så att du kan anpassa värmen efter behov. Ta med mössa!

Ibland vill vi att ni ska dela in er i matgrupper och förbereda vissa måltider själva, men så är det inte den här hajken. Det kan dock vara smart att ha med något som man kan äta söndag lunch då vi inte bjuder på den måltiden.

Bra att ha med sig!

Liggunderlag och sovsäck

Värma kläder, gärna i flera lager för att kunna anpassa värmen. Mössa

Regnkläder

Badkläder och handduk

Stark ficklampa, svag är bättre än ingen!

Kåsa och bestick

Bra skor, ev stövlar

Pris

Priset på hajken kommer att vara 200:-

Sista anmälningsdatum är 18 oktober, om man inte anmält sig och ändå vill komma får man ordna med all mat själv.

Övrig information

Rover Sweden är en rikstäckande scoutkår som drivs av två studenter som bor på Ekebyholm, Peter Gille och Edvin Keller. Rover blir man normalt sätt då man börjar årskurs 9. Det vill säga de som är födda från och med år 2002 är välkomna att komma på hajken.

Vid frågor eller behov av att låna utrustning, vänligen kontakta oss på

Email: rover@adventist.se

Telefon: Peter Gille 073-8188676, Edvin Keller 072-7464148

Anmäl dig här