Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Läger & Träffar

Dela

Roverhajk

Roverhajk i Rosendal 5-7 maj (Örebro)

5 maj 2017 - 7 maj 2017

Roverhajk i Rosendal 5-7 maj (Örebro)


Hej alla rover! Nu börjar det bli dags att planera in vårens roverhajk som i år kommer äga rum i Rosendal utanför Örebro. Temat är klättring och det innebär att de huvudsakliga aktiviteterna kommer cirkulera kring just klättring. Topprepsklättring (vanlig klättring), repellering, bouldering, slackline och lära sig att säkra och fästa topprep. Vi har dessutom en ganska häftig ravin för dem som vill ta sina slacklinekunskaper till sin spets! (Slackline är att gå på lina.)

 

Bilder från Rosendal (Örebro)


Även om klättring kommer vara vår huvudsakliga sysselsättning kommer vi ha tid för spel, lek och lägerbålsmys så även om man inte är så förtjust i att klättra så är man välkommen att delta i en fantastisk friluftslivshelg. Om modernatur sätter käppar i hjulen för oss är nödplanen att campa i Nyhyttans scoutstuga och då ägna helgen åt spel bastu och gemenskap.


Schema


Mat
Vi ledare har bestämt att vi står för alla måltider förutom fredag kväll. Där ska ni ha egen matsäck! Vi ska även fixa så ni kan bre mackor eller liknande för hemfärden. Om ni har specialkost så se till att vi känner till det!
Praktisk info och pris
Om ni åker kollektivt så ska ni från Örebro resecentrum ta buss 302 mot Nora/Hällefors och gå av vid Mogetorp. Bussen går att betala med mobilbiljet eller kort på bussen. http://www.lanstrafiken.se/Orebro/Sok-resa/. Därifrån kommer vi ha bilar som tar er sista biten. Försöka komma samtidigt som era kamrater så det blir så lite körande som möjligt. Priset på hajken blir 200 kr. Om det är några frågor så är det bara att kontakta oss! Hoppas vi ses!


Mvh ansvariga roverledare Edvin Keller och Peter Gille.

Email: rover@adventist.seTelefon: Peter Gille 073-8188676, Edvin Keller 072-7464148

Anmäl dig här