Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Riksarrangemang

Dela

Pionjärträff: Fresh Wind - Fresh Disciples

Att låta den helige Ande beröra och leda i arbetet att i nya initiativ göra nya lärjungar.

10 sep 2022 - 11 sep 2022

Var?
Vi träffas på Liljeholmens folkhögskola, i Rimforsa (söder om Linköping).

För vem? 
För dig som vill dela evangeliet med andra och göra dem till lärjungar - kanske i en ny gemenskap, en ny församling.  

Du kanske har funderat på hur det skulle vara att nå ut med evangeliet om Jesus på nya sätt, eller brottas med kallelsen att starta en ny gemenskap eller församling.  

Eller kanske har du en grupp människor omkring dig som du lett till tro eller vill få leda till tro, men har svårt att få med till din nuvarande församlingsgemenskap. 

Du kanske behöver förbön och verktyg för det arbete du står i - med att dela tron och leda andra till Jesus. 

Träffen är både för dig som varit med vid tidigare pionjärträffar och för dig som vill komma med för första gången. Den är både för dig som finns med i ett nytt initiativ, en ny grupp och för dig som tillsammans med någon eller några andra funderar och skulle vilja ta steg tillsammans.

Hoppas att just du kommer med! Kom gärna tillsammans med någon eller några andra som funderar och engagerar sig i det som du också gör.


Program   
Temat denna gång är: "Fresh wind - fresh disciples". Peter Roennfelt, som var med på förra pionjärträffen, följer upp vid ett pass denna gång och är med via digitala lösningar under söndag morgon. Oikoschurch från Helsingfors, Finland, är med och kommer att dela med sig av sina erfarenheter så här långt. Det blir också tid för reflektion och planering för individer och team från olika orter. Vi lyssnar till varandras planer och ber för individer och team. Lovsång och bön är en viktig del av träffen.

Mer detaljer av programmet kommer här framöver. Vi börjar i alla fall den 10/9 med kvällsmat och avslutar den 11/9 med eftermiddagsfika.

 
Anmälan 
Anmäl dig till pionjärträffen här nedanför.
Anmäl senast söndag 21/8.
Ev. avbokning behöver göras minst åtta dagar innan träffen (om det handlar om annat än hastigt påkommen sjukdom).

Anmäl dig här


Kostnad
Samfundet står för mat och logi för medlemmar i Adventistsamfundet Sverige. För övriga blir det en kostnad på 580 kr för mat och logi. 
Vid sen avbokning betalar den anmälda deltagaren (både medlemmar och övriga) halva kostnaden för mat och logi, dvs. 290 kr.

Kontakt
Arrangör: rådet för församlingsplantering
Kontaktperson: Anette Frank (anette.frank@adventist.se)