Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Lokalarrangemang

Panelsamtal med Team Väst
Dela

Panelsamtal med Team Väst

Brännande frågor kring Bibelns perspektiv på tiden vi lever i.

11 jun 2020 - 11 jun 2020

Corona, sista tiden och om att vara beredd?

En av frågorna denna torsdag blir ”Är Gud fortfarande god, som sänder eller tillåter att Corona härjar i världen och skördar hundratusentals liv bland både troende och icke troende?”

Till denna gång kan du sända in en fråga om vad som helst (även utan koppling till programtiteln) relaterat till tro och Bibeln. Vill du i förväg sända in en fråga till denna torsdag så mejla till teamvast@adventist.se så kan moderatorn välja ut några frågor att ställa till panelen.

Torsdagar:
21 och 28 maj, 4 samt 11 juni kl. 20.00-21.00

Detta är en extra fjärde sändning av en webinar-serie som från början var planerad till bara tre delar. De tre första delarna hittar du här: https://adventistplay.se/panelsamtal-med-team-vast-20385-3/play

Zoom online:
Koppla in dig via länken https://us02web.zoom.us/j/7449965393 och lyssna och se panelen.

Då du klickar på länken öppnas en ny flik och du tas till Zoom. Om inte mötet går igång av sig själv kan klicka texten "join from browser". Då kan du skriva in ditt namn, bocka för att du inte är en robot och sedan trycka "Join" för att gå med i mötet. Klicka den blåa knappen att du använder datorns ljud. Längst ner till vänster kan du trycka att du aktiverar din kamera. Om du inte vill bli sedd så behöver du inte aktivera din kamera. Då kan du ändå se och lyssna. Du kan inte delta med din mikrofon men du kan skriva frågor och synpunkter i chatten (klicka pratbubblan längst ner på skärmen). Välkommen att delta!

Medverkande och arrangör:
Team Västs anställda David Cederström, Georg Filippou, Hans Gille och Tina Laketa Thomsen med Sveneric Roslin som moderator.

Frågor:
Har du frågor till panelen så finns möjlighet att under sändningen skriva in en fråga till moderatorn som håller i samtalet. Kan vi, så tar vi med någon av de frågor som sänds in. (Systemet är upplagt så att mikrofonen automatiskt är avslagen för den som kopplar in sig och man har därför inte möjlighet att ställa sin fråga direkt till panelen.)