Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Läger & Träffar

Öppna Västeräng
Dela

Öppna Västeräng

Snart är sommaren här då barn och vuxna i alla åldrar invaderar Västerängs lägergård. Den måste dock ställas i ordning först!

fre 28 apr - mån 1 maj

Under vintern har köket på Västeräng byggts om och renoverats, detta innebär mängder av damm och smust. De som kommer till Öppna västeräng blir först med att se hur det har blivit! Vi kommer att ställa i ordning och städa kök, städa logementen och andra byggnader så att det är fint när besökare kommer.
Utöver det finns många små och stora projekt som också kan arbetas med. Vad som kan hinnas med beror helt på hur många som kommer.

Under fredag kväll och sabbaten finns tid att umgås och njuta av Västeräng. Om vädret tillåter kan vi anordna sportaktiviteter, som fotboll, brännboll, archery tag och kubb. På kvällen kan man bada bastu eller kanske tända en brasa vid altarklippan och njuta av gemenskapen. Dessutom finns tillgång till sällskapsspel som kan underhålla dem som håller umgås inomhus.

Det är på söndagen och måndagen det huvudsakliga arbetet kommer att ske. Då gör vi en kraftansträngning tillsammans och ser till att västeräng blir redo för att användas

Den som kommer till helgen och hjälper till med iordningställandet av Västeräng kommer att bli serverade fantastisk mat.

Följande behöver åtgärdas:
fredag-måndag
endast söndag