Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Läger & Träffar

Dela

Öppna Västeräng

Börjar du känna att vårkänslorna kryper i fingrarna? Vill du hjälpa till att ställa i ordning Västeräng inför sommarens alla läger och aktiviteter? Då behöver vi just dig!

30 apr 2013 - 5 maj 2013

Alla är välkomna när ”Rusta Västeräng lägret” nu byter namn och inriktning. Istället för att försöka reparera och bygga (detta ska göras under andra årstider och är du intresserad av det så kontakta K-G Eriksson) så kommer vi nu att rikta in oss på en total vårstädning av hela Västeräng.

Västeräng är stort och det finns många fönster som behöver putsas, madrasser som behöver vädras och rum som behöver städas och inventeras. Alla kan hjälpa till med något, ung som gammal. Du är välkommen oavsett om du kommer endast någon eller några dagar eller hela tiden, varje stund av din tid är viktig för Västeräng. Vi kommer att hålla på mellan den 30/4 och 5/5 så boka in det och anmäl er via länken nedan.

Tillsammans ska vi få Västeräng att skina och bli redo för ännu en anstormning av unga och äldre som vill möta Gud på denna plats.

Anmäl dig i Lägerbutiken!