Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Annons

Nytt intressant studiematerial
Dela

Nytt intressant studiematerial

Finns nu att beställa i SBs webbutik.

Nu har lådorna från tryckeriet kommit! I dem fanns bl a två efterlängtade material för tweens och unga. Båda studiematerialen guidar dig i Bibelns spännande värld. Vi har även tagit hem en bok med tillhörande studieguide om skapelsetro från Sjöbergs förlag.
 

Äventyr i Bibeln

28 tankar om Gud. Box med bibelstudier för tweens. Detta är ett material som kan användas hemma i familjen eller i gruppen i församlingen. Tanken är att alla får sin egen box och kan skriva personliga svar i häftena. Ge ditt barn eller barnbarn en box full av spännande äventyr i Bibeln! Pris 80 kr (ord 130 kr). Läs mer och beställ här.
 

Den bibliska berättelsen

En studievägledning. 17 bibelstudier för unga i en spiralbunden bok. Av Thomas Rasmussen (Danmark). Förord av ungdomsledare Anna Tegebo. Materialet är skapat för unga men det passar alla som är nyfikna på kristen tro. Passande för pastorer och medlemmar som vill introducera människor i alla åldrar till Bibelns stora berättelse. Pris 80 kr (ord 110 kr). Läs mer och beställ här.
 

I början skapade Gud

En antologi om den kristna skapelsetron. Hur blev allting till? Universum, jorden, livet, djuren, växtriket, människan? Bok och studieguide. Flera författare bl a Aila och Vesa Annala. (Sjöbergs förlag.) Priser: 289 kr och 79 kr. Läs mer och beställ här. Just nu erbjuder vi 20% rabatt på bok och guide för bokklubbsmedlemmar. Kontakta kundtjanst@skandinaviskabokforlaget.se om du vill bli medlem och få rabatt.
 

Marita Fors
Adventist Media


Skandinaviska Bokförlaget