Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Läger & Träffar

Dela

Nordiskt scoutläger

Himmerlandsgården, Danmark

25 jul 2016 - 31 jul 2016

Välkommen till sommarens höjdpunkt alla scouter och ledare, Nordic camporee 2016!

Efter succén på Västeräng 2012 står nu Danmark som värdland med lägerområdet Himmerlandsgården. Mer information om lägret och lägerområdet hittar du på www.nordiccamporee.eu

Lägret kommer att pågå mellan 25-31 Juli.
Lägeravgift för scouter: 1300kr
Lägeravgift för 1 ledare/5 scouter i kår, gratis. Fler ledare än så, full avgift.
Lägeravgift för medföljande ledarbarn: 300kr
Sista anmälningsdag: 31 Maj

Anmäl dig här och välj reseallternativ, absolut senast på sista anmälningsdagen då det inte kommer att gå att efteranmäla sig!

Hur reser vi då dit?

Du har tre val när det kommer till resan.

  1. Du ordnar själv resan till och från lägerområdet. Du bestämmer tillsamans med din kårchef tid för när du ska vara på plats och när du kan åka.
  2. Du bokar plats i någon av de gemensama bussarna som kommer köra från Stockholm till Göteborgs hamn för färja och sen vidare till lägerområdet. Det kommer gå två busslinjer, en via Norrköping/Linköping/Jönköping/Borås till Göteborg. Och den andra via Örebro till Göteborg.
    Här ingår bussresan och färja. OBS bussen kommer avgå från Stockholm ca 19:30 Söndag kväll och köra på färjan i göteborg 04:15 måndag morgon. Vilket betyder att tiden för påstigning kan bli sen beroende på var du kliver på.
    På hemvägen anländer vi till Göteborg söndag 31 juli 07:15 och till Stockholm sen eftermiddag.
    Det går inte att boka resa bara en väg. 
  3. Du ordnar själv resan till och från Göteborgs hamn och ansvarar för att vara där senast 03:00 måndag den 25 juli. I priset ingår biljett för färjan samt transport mellan hamnen i Danmark och lägerområdet t/r.

 

I inget av reseallternativen ingår mat utan varje deltagare måste ansvara för det själv. Första arrangerade måltiden är en lättare frukost kl 10:00 på lägeromårdet så planera tillsammans med er kårchef hur mycket matsäck du ska ta med dig.