Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Läger & Träffar

Dela

Nordiskt roverläger

Himmerlandsgården, Danmark

21 jul 2016 - 24 jul 2016

Är du född mellan 95-00 och vill komma ner till Danmark några dagar innan scoutlägret drar igång? Vill du umgås med gamla och nya vänner från hela norden och tillsammans bygga ett coolt läger?
Vill du utmanas i roliga Roverutmaningar och lära dig nya saker?
Vill du mysa med vänner och njuta av naturen och Guds kärlek?

Då är Nordiska Roverlägret 2016 något för dig!

Den svenska rovergruppen reser ner till Danmark den 20/21 juli för att ha ett ”förläger”. Vi har bjudit in Rovers från de andra nordiska länderna att joina oss i härlig gemenskap och för att hinna lära känna dem ordentligt. Under själva scoutlägret blir de nämligen ledare i sina hemkårer så passa på att knyta många nya vänskapsband under Roverlägret! (Obs, de svenska Roverna fortsätter att vara tillsamans som en Roverkår även under själva scoutlägret. Det är de Norska, Danska och Finska roverna som återgår till sina hempatruller när roverlägret är slut den 25 Juli och scoutlägret börjar).

Lägret börjar torsdag förmiddag den 21 juli på Himmerlandsgården i Danmark. Resa dit kan antingen ordnas via den gemensamma finska bussen eller på egen hand. Lägret pågår till söndag morgon när scoutlägret tar vid.
Det är Peter Gille och Edvin Keller med ledarteam som kommer att ansvara för Rovergruppen och frågor kan skickas till dem på rover@adventist.se
Ifall det är större frågor så går det bra att ställa dem till KG Eriksson som kommer ansvara för lägret som helhet.

Gå in och anmäl er här. Ni måste redan nu när ni anmäler er välja hur ni ska resa dit och hem. Man kan bara boka bussplats tur och retur.

Kostnad för lägret är 400kr, det är extra billigt för att vi kommer att hjälpa till med lite lägerförberedelser som ni kan se i programmet.

Hur ska man resa kanske ni frågar er?

Som Rover har ni två allternativ

1. Ni ordnar resan själva, både dit och hem och betalar då bara lägeravgiften. Glöm inte att ni måste anmäla er till scoutlägret som deltagare också.

2. Ni åker med den gemensamma bussen, när ni anmäler er så väljer ni Roverläger + resa. OBS! Glöm inte att ni även måste anmäla er som deltagare till själva scoutlägret. Totalpris för Roverläger + buss + Scoutläger = 3100kr

 

OBS! OBS! OBS! Glöm inte att gå in här och anmäla er som deltagare till själva scoutlägret också!!!