Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Inrikes

Dela

Nordisk Ungdomsträff på Ekebyholm

Adventistungdomar från hela norden samlades 15-17 oktober 2010 på Ekebyholmsskolan och fick undervisning om kärlek under en helg fylld av musik och internationellt samspel.

 

Schemat var upplagt så att vi hade totalt 4 möten varav 2 var under lördagen. Mellan möterna hade vi fritid då vi kunde mingla och utbyta nordiska kontakter. Det var jättefint väder under hela helgen så vissa av oss gick på promenader i den svenska naturen.

 

Andrew Davis, som är teologistudent på Newbold College, talade om hur och vad vi älskar. På fredagkvällen tog han upp hur vi älskar oss själva. Gudstjänsten var om hur vi älskar saker. Morgonmötet på söndagen handlade om hur vi älskar Gud. Davis förklarade också hur vi kan visa Gud kärlek på 2000-talet.

På lördagskvällen hade vi också en anordnad innebandyturnering där lagen bestod av upp till 8 personer från ett eller flera länder. Vinnarna kom från Slussfors!

 

Det roligaste med helgen var att träffa, umgås och sjunga med så många andra adventistungdomar som också brinner för Gud. Det känns uppmuntrande i den hestiga vardagen att för en hel helg bara ta det lugnt och vara med andra och Gud – sabbat en hel helg!

 

Liselia Bognandi