Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Inrikes

Dela

LifeStyleTV 6-årsjubilerar

Sabbaten den 14 januari firade LifeStyleTV sitt 6-års jubileum med en högtidsgudstjänst i Malmö Adventkyrka. Tv-kanalens historia inleddes som evangelisationssatsningar av församlingens ungdomsgrupp. Genom bilder, vittnesbörd och musik visades Malmö församlings och LifeStyleTV:s gemensamma missionsverksamhet de senaste åren. Jubileumsdeltagarna prisade Gud för hans nåd och välsignelser med tanke på alla som genom åren gett sina liv till Kristus som ett resultat av verksamheten. Församlingens tidigare pastor Ann-Christin Käller drog slutsatsen att antalet gudstjänstbesökare i Malmö Adventkyrka fördubblats sedan LifeStyleTV startade.

Tv-kanalens historia inleddes som evangelisationssatsningar av församlingens ungdomsgrupp. Genom bilder, vittnesbörd och musik visades Malmö församlings och LifeStyleTV:s gemensamma missionsverksamhet de senaste åren. Jubileumsdeltagarna prisade Gud för hans nåd och välsignelser med tanke på alla som genom åren gett sina liv till Kristus som ett resultat av verksamheten. Församlingens tidigare pastor Ann-Christin Käller drog slutsatsen att antalet gudstjänstbesökare i Malmö Adventkyrka fördubblats sedan LifeStyleTV startade.

Bland många andra vittnade en kvinna om hur hon under hösten 2011 fann LifeStyleTV och tittar sedan dess varje dag. Hon berättar om kanalen till sina vänner och kommer nu regelbundet till Adventkyrkan i Malmö för att fira sabbat.
Under programmet lästes hälsningar från olika samfundsledare.

Generalkonferensens ordförande Ted Wilsons uppmuntrande ord kan sammanfattas med: ”Vilken förmån att få vara en del av himlens ansträngningar att föra oss i närmare gemenskap med vår frälsare Jesus Kristus. Vi tackar Gud för att LifeStyleTV hjälper Guds församling i norra Europa att sprida hans frälsningsbudskap.” Missionsföreståndare Bobby Sjölander hälsade: ”Vi är glada för alla människor som lär känna Jesus Kristus genom LifeStyleTV:s arbete och önskar er Guds välsignelse. Det är vår bön att Gud ska leda er och ge er kraft och vishet att utveckla arbetet till dess han kommer tillbaka.”

LifeStyleTV:s medarbetare vill tacka alla adventister i Sverige som ber för och låter sig användas av Gud för att hålla LifeStyleTV:s vision levande om att nå Skandinavien för Kristus.

Missionären/LifeStyleTV som du kan nå på www.lifestyletv.se.