Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Inrikes

Dela

LifeConnect internetevangelisation

Den 17-18 februari möttes många som är intresserade av att använda sina aktiviteter på sociala medier på internet för Gud i Jönköpings Adventkyrka.

LIFEconnect är ett nytt socialt nätverk som löper parallellt med andra sociala medier som Facebook och Twitter. Skillnaden är att syftet med LIFEconnect är att föra människor närmare Gud.

- Genom att bygga vänskaper och förtroenden på nätet och ge möjlighet att svara på de där lite klurigare frågorna i livet kan vi hjälpa människor där ute som söker svar, säger Linda Edorsson, en av deltagarna. Tanken är att vi ska nå alla våra vänner med det kristna budskapet, vänner som har vänner att nå, som har andra vänner som har vänner o.s.v. Då kan budskapet spridas snabbt.

Gå in på www.lifeconnect.info och kolla runt. Förutom möten var det gratis lunch för alla och med Guds välsignelse räckte maten till alla 140 hungriga. På kvällen lekte ungdomarna lekar i kyrkan och hade fin gemenskap tillsammans. Lilla kören från Ekebyholm sjöng också i kyrkan vilket var mycket uppskattat.

Missionären/Linda Edorsson