Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Inrikes

}
Dela

Jubileum i Göteborg - en dag för barnen!

Lördagen den 4 september var en högtidsdag i Göteborg. Kyrkan var full av folk i olika storlekar! Medan de lite större människorna höll till i kyrksalen, så fylldes de mindre rummen i den bakre änden av kyrkan undan för undan med fler och fler små människor; barn!

Göteborgs församling hade satsat stort på att dagen skulle bli en härlig dag för alla barn. Efter en kreativ sabbatsskola i två grupper, så var det dags för en gemensam samling som församlingen kallar Källan. Här fick barnen uppleva mycket, allt ifrån drama till dockteater, sång och pyssel. Hans Gille, en av de drivande ledarna, berättar att barnen periodvis nästan kiknade av skratt under ett drama och han konstaterar att han kommer att kunna leva länge på deras glädje!

 

Under eftermiddagen kunde barnen välja på att åka iväg till Slottsskogen eller vara kvar i kyrkan och baka och leka. Efter en aktiv och händelserik eftermiddag där många av barnen bl.a. fick åka spårvagn för första gången, så avslutade vi tillsammans med att ”innegruppen” bjöd alla barn på chokladbollar och vi lekte tillsammans. Efter en välbehövlig kvällsmat avslutades dagen med en konsert där också flera av barnen deltog.

 

Tack till alla er i Göteborg som gjorde dagen till en underbar dag för alla barn!

 

Carina Lillbäck Larsson
Barnledare