Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Läger & Träffar

Inspirationshelg för Unga Vuxna COMEBACK
Dela

Inspirationshelg för Unga Vuxna COMEBACK

På Västeräng för dig som är 18-35 år.

29 maj 2019 - 2 jun 2019

COMEBACK

Snart är det dags för årets höjdpunkt för alla unga vuxna i Sverige!

Det blir en långhelg på Västeräng med inspirerande möten, mycket gemenskap, lovsång och massor av roliga aktiviteter såsom badtunna/bastu, nattaktiviteter och såpa-brännboll. Det blir en chans att träffa både nya och gamla vänner.

Detta kan bli en helg som förändrar ditt liv, det är dags att göra en COMEBACK! Oavsett var du befinner dig i livet kan du göra en comeback där du tar tag i livet på nytt och gör en förändring. Det kommer en inspirerande talare från England som heter Thiomir (Tihi) och man vill inte missa budskapet som han har att framföra!

Under helgen kommer det finnas chans att tillsammans under sammanlagt tre timmar hjälpa till att göra Västeräng till en ännu bättre plats! Tidigare år har vi t.ex. byggt en ny lekplats och målat om byggnader osv. De som vill vara med och göra denna fantastiska insats får ett stort rabatterat pris som ni kan välja i kassan när ni anmäler er.

Viktig info!

Datum: ons 29 maj - sön 2 juni

Kvällsmöte börjar kl 20.00 men för de som vill ha kvällsmat finns det från kl 19.00.

Almäningssidan extra öppen!

Pris: 400 kr.(sen anmälningspris)  Du kan också välja att betala 1000 kr (som är lägrets egentliga avgift) om du inte vill hjälpa till 1,5 h x 2 dagar med pimp my Västeräng.

Ta med: lakan/sovsäck, handduk, badkläder, oömma kläder för pimp my V-äng och roliga aktiviteter. Om du har en bibel, ta gärna med den.

Kontakt: Om du undrar något kontakta anna.tegebo@adventist.se.

https://www.facebook.com/events/249656742647980/?active_tab=discussion

 

Anmäl dig här