Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Inrikes

Dela

Har du sökt till Bibellinjen? Inte fått svar?

Har du sökt till Bibellinjen och inte fått svar? Det beror på att det uppstått ett tekniskt fel med formuläret på Bibellinjens hemsida och Bibellinjens e-post. Detta upptäcktes alldeles nyligen. Har du sökt, sök igen! Omgående, så att ledarna får tag i dig! 1 augusti är sista ansökningsdagen. Kursstart är 5 september.

För att söka till Bibellinjen, gå in på bibellinjen.se och fyll i formuläret där. Har du frågor kontakta studievägledaren direkt via e-post: bibellinjen@ekebyholm.se.

Bibellinjen är en folkhögskoleutbildning under en termin med möjlighet att välja ytterligare en termins praktik i kombination med studier (Bibellinjen ). Utbildningens målgrupp är vanliga församlingsmedlemmar som vill tjäna Gud oavsett vilket yrke de har eller sedan väljer. Du får möjlighet att fördjupa dig Bibeln, teologi och evangelisation under utbildningen. Bibellinjen drivs av Adventistsamfundet i samarbete med Ekebyholmsskolan och Hellidens folkhögskola, vilket ger dig möjlighet att söka studiestöd från CSN för att gå utbildningen.

Rainer Refsbäck